torsdag 2 augusti 2012

Några snabba tankar...

Det är lite mycket just nu. Minns inte senast som jag hade en hel dag då jag gjorde ingenting!
Missförstå mig inte, jag klagar inte, bara konstaterar. Bloggen har inte varit prio ett, om ni förstår.

Nu vill jag bara delge er några av de tankar jag haft det senaste, i all sin hast.



Min Plätta har varit sjuk. Hysterectomerad efter en rejäl livmoderinflammation. Det var en stund där, några timmar, då vi inte visste om hon skulle klara sig. Jag bad till Gud. Jag bad av allt jag hade. På mina bara knän. Dagen efter, när hon hade klarat sig, då allt gått bra, låg jag på gräsmattan, solen sken, fåglarna lekte i himlen och jag så uppfylld av tacksamhet. En känsla som är så fantastisk. Ren och skär tacksamhet. Tack Gode Gud.

 

Den här underbara bilden är tagen av min mamma... modellen Gottfrid Lodén. U.N.D.E.R.B.A.R.



Det är Pridevecka... olikhet och kärlek ska firas. Tittade på en film i veckan. "Prayers for Bobby". Om Bobby, en ung kille som är homosexuell, vars djupt kristna mamma försöker omvandla honom, bort från synd. Till slut drivs han till självmord och mamman försöker förstå varför Gud inte hjälpte hennes barn. Till slut säger hon "nu förstår jag varför Gud aldrig förlät honom, det fanns inget att förslåta, det var inget fel på honom!" Men då var det försent. Mamman, Mary Griffith, kämpade i resten av sitt liv för homosexuellas rättigheter. Otroligt gripande film, baserad på en verklig berättelse. Prideveckan är verkligen något att uppmärksamma.



Måla, måla, måla, måla, måla, måla...


Badat EN gång i år. Sent på kvällen. I väldigt långgrunt vatten, med Gottfrid väntandes på stranden.
Kommer det bli någon mer gång tro?



Min älskling har semester och jag vill bara vara hemma och mysa med honom, men jag måste gå och jobba. Jobba, jobba, jobba...

Så nu måste jag göra mig iordning! :)

/Emelie.












1 kommentar:

  1. Ett inlägg med lite bilder på ert hus hade kunnat passa sig nu tycker jag! :)

    SvaraRadera